Een thuis voor iedereen; komt u helpen?

Voor ons inloophuis De Herberg zijn we op zoek naar gastheren en gastvrouwen die willen bijdragen aan de gezelligheid en de bediening van onze gasten.

In het inloophuis, aan de Deventerstraat 40 in Apeldoorn, is iedereen welkom. Wij bieden onze bezoekers hier een thuis, met liefde en aandacht. Tijdens de opening is er koffie, thee en brood beschikbaar en vooral ook de aandacht en een praatje voor wie daar behoefte aan heeft. Het inloophuis is open van zondag tot en met vrijdag tussen 13:30u en 16:00u. Daarnaast wordt er op elke donderdagavond een maaltijd geserveerd tussen 17:00u en 18:30u.

Dit inloophuis is van Stichting De Herberg Apeldoorn, een stichting die zich in het bijzonder inzet voor mensen die dak- of thuisloos zijn in de gemeente Apeldoorn. De stichting, voorheen onder de naam Citypastoraat, bestaat sinds 1978.

Als vrijwilliger bij de Herberg kom je in een setting waarin je andere mensen ontmoet, waarin zowel de ander als jijzelf hoog gehouden wordt. Je komt in een team, met zo’n 40 gedreven collega’s, waarin je gezelligheid en betrokkenheid mag ervaren. En naast je inwerkprogramma worden er regelmatig trainingen en bijeenkomsten aangeboden waarmee je je zelf en het werk kunt ontwikkelen.

Meer informatie over ons werk vind je op de website www.deherberg-apeldoorn.nl .
Wil je meer weten over vrijwilliger zijn bij De Herberg neem dan contact op met algemeen coördinator Moniek Mol via 055-5211002 of moniek@deherberg-apeldoorn.nl