Jongerenkoor Joko Trees

Joko Trees

Joko Trees is het jongerenkoor van de Emmaüsparochie. Met onze zang luisteren wij zo’n acht keer per jaar een viering op. Maar dat niet alleen… wij beleven als jongeren ook ons geloof door onze wekelijkse repetitieavonden. Door het zelf voorbereiden van de vieringen geven we hier onze eigen draai aan. Dit doen we door zelf teksten en liederen uit te zoeken of te schrijven. Naast het zingen vieren we ook regelmatig een feestje in de vorm van een speurtocht, een moordspel of wat al niet meer.

Joko Trees is opgericht in oktober 1971. In 2016 bestond zij dus al 45 jaar. Het koor heeft zo’n 25 leden van 10 tot 45 jaar. Wij repeteren iedere vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de grote zaal van het Emmaüshuis. Het koor staat onder leiding van dirigent Elni Vaassen-Schwengle en wordt begeleid door de pianiste(s) Margreet van Leipsig, Naomi de Boer en Lisette Olsthoorn, die ook op gitaar het koor begeleidt. Daarnaast begeleidt Kirsten van Egdom het koor regelmatig op haar dwarsfluit.

Vind je het leuk om met ons mee te zingen of wil je meer informatie over ons koor , dan kun je contact opnemen met Tessa Middelink (tel. 06-50880564) of mailen naar jokotrees@gmail.com. Ook kun je ons volgen op Facebook.