Op adem komen

Herberg huis ApeldoornIn het centrum van Apeldoorn staat De Herberg. De deur staat er altijd open. Als een gastvrije huiskamer, waar mensen even op adem kunnen komen. Een plek waar je kunt zijn wie je bent. Waar aandacht is voor wat bezoekers beweegt en bezielt. Of het nu gaat om mooie of om teleurstellende ervaringen.

In een samenleving die steeds ingewikkelder en onpersoonlijker wordt, valt het niet altijd mee om je staande te houden. Zeker als je weinig geld hebt, als je geen vrienden of familie hebt op wie je kunt terugvallen, of als je gevlucht bent naar ons land. Dan is het goed om mensen te ontmoeten die voor jou openstaan. Die jou steunen en jou inspireren om met anderen te delen en kracht te hervinden om verder te gaan. Een plek waar vrijwilligers en een beroepskracht jou zo nodig doorverwijzen om passende ondersteuning te vinden.

Voor:

  • Inloophuis “De Herberg”
  • Stichting Vrienden van de Herberg
  • Vrijwilligers, aanmelding en informatie.
  • Budgetteringsproject
  • Verhuur vergaderruimte huiskamer en zolder

neemt u contact op met de coördinator, Mw. C. (Cora) Boon

Openingstijden inloophuis dagelijks van 13.30 tot 16.00 uur.

Stichting Citypastoraat
Deventerstraat 40
7311 LW Apeldoorn
tel. 055 – 521 10 02
mail: citypastoraat@deherberg-apeldoorn.nl
internet: www.citypastoraat.nl

De Herberg steunen?

U kunt ook actief worden als vrijwilliger of De Herberg ondersteunen met een gift. Uw gift is welkom op banknummer Citypastoraat IBAN: NL11 INGB 0006240608