Wandelen en mediteren

Op 8 oktober biedt oecumenische wandelgroep Bidden met de Benen een wandeling rondom Bussloo met een meditatief thema. Het centrale thema is dit jaar is ‘Een toegewijd lichaam’ en het thema op 8 oktober is Ogen / Zien.

240_f_122251688_xenxhgqztn5z9xdxn8p7dxmtg1uq6abuDe wandeling begint om 9.30 uur in de Sint Martinuskerk, Bussloselaan 17B, 7383 AG Bussloo. Na een korte meditatie, een pelgrimszege en de uitreiking van de route kunnen mensen individueel of in groepjes op pad gaan. Er is een korte route (circa 10 kilometer) en een lange route (ongeveer 15 kilometer).

Wandelen brengt je dichterbij jezelf, en de thema’s zijn zo gekozen dat ze daar aan bijdragen. In elke route zit ook een stilte-wandeling, waarin alle ruimte is om de verbinding te zoeken met de natuur om je heen, en na te denken over de meditatieve vragen die worden aangereikt.

De deelnemers aan de korte en de lange route vinden elkaar weer bij een horeca-gelegenheid waar onder het genot van koffie of thee bijgepraat kan worden en daarna loopt iedereen weer terug naar het beginpunt van de tocht.

Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom. anmelden is niet nodig. Voor informatie kunt u zich wenden tot Henri ten Brinke, tel. 055-3015015, henritenbrinke@upcmail.nl, en Ronald Dashorst, 06-16912727, r.dashorst@rkapeldoorn.nl. De nieuwsbrief kunt u aanvragen op biddenmetdebenen@gmail.com.