Koor Lucente bestaat 15 jaar

De tijd vliegt voorbij. Op 6 oktober a.s. bestaat Lucente 15 jaar (de eerste repetitie dateert van maandag 6 oktober 2003). Dat vinden wij een heuglijk feit en willen dat vanzelfsprekend vieren, waarbij we ook graag oud-leden betrekken.

Lucente heeft in die 15 jaar aardig wat ontwikkelingen doorgemaakt. Begonnen als onafhankelijk liturgisch koor, later in 2008 als parochiekoor van de Fab&Seb, na de sluiting van de Fab&Seb in 2012, via de Victorkerk naar onze huidige standplaats in de Onze Lievevrouwekerk als volwaardig parochiekoor. We zijn met Annerieke als pianist gestart, zij heeft ons 4 jaar zeer deskundig begeleid. Vervolgens heeft Sijko ons ruime 5 jaar op zeer prettige wijze muzikaal ondersteund. Daarna hebben we wisselingen gehad met de pianisten, wat zijn weerslag had op het koor, dat was lastig maar we prijzen ons nu zeer gelukkig met een fantastische pianist in Michiel Hinnen, die al weer voor het derde jaar bij ons is.

Mensen komen en gaan, dat is de realiteit bij een koor, maar we zingen met een goede kern nog steeds met veel plezier en krijgen die waardering ook terug vanuit de parochie. Dat is natuurlijk erg prettig en motiveert ons om door te gaan.

Wij zouden dit jubileum dus heel graag met jullie vieren op zondag 7 oktober a.s. tijdens de viering van 10 uur. Na afloop zal er voor koor en oud-leden een gezellig samenzijn onder het genot van koffie met wat lekkers zijn, vervolgd door een feestelijke lunch.

We hopen vanzelfsprekend dat ook de parochianen dit jubileum met ons willen vieren en nodigen u dus van harte uit om deze viering bij te wonen.

Koor Lucente