Komt u ons helpen?

Het locatiebestuur is dringend op zoek naar vrijwilligers die willen assisteren bij een aantal in te vullen ‘vacatures’. Beschikt u over wat vrije tijd en vind u het leuk en belangrijk om onze geloofsgemeenschap te helpen? Kijk dan eens naar onderstaande vacatures. Meer informatie over vacatures vindt u in het portaal van de kerk in de publicatiekast bij de ‘VRIJWILLIGERS BANK’.

Mogen we op u rekenen?

Ziet u een passende rol? Of heeft u andere talenten die u ter beschikking van de parochie wilt stellen? Neem dan contact op met het secretariaat: emmaus@rkapeldoorn.nl of met Ernst Voogd: emmaus.apeldoorn.vrijwilligers@gmail.com

Overzicht van vacatures die we met spoed willen invullen:

Gastvrouw/Gastheer – overdag

Tijdens openingstijden van het secretariaat (ma-do) van 9-12uur de deur openen voor gasten, koffie/thee zetten voor het gezamenlijke koffie moment van de aanwezige medewerkers. Kleine voorkomende taken verrichten ter ondersteuning van de parochie.

 

Gastvrouw/Gastheer – avond

’s avond bruist het met regelmaat van activiteiten in ons Emmaüshuis. We ontvangen dan ook vaak interne en externe gasten voor vergaderingen. Taken zijn dan zaal in orde maken, koffieschenken, en nadien opruimen en afsluiten. Deze taak wordt altijd in duo’s uitgevoerd.

 

Handige mensen

In en om de kerk zijn vaak kleine technische klussen te verrichten. We rekenen nu steeds op onze gebouwen man, Gerrit Veldhuis (lid locatieraad – beheer gebouwen). We willen dit wat meer verdelen over diverse personen, zodat we de druk gelijkmatig verdelen.

 

Begeleiding Kind en Kerk – Kindernevendienst

Heeft u kinderen? Gaat u graag naar de kerk? Wat is het fijn dat dan de kinderen hun eigen moment hebben. Zo denken meerdere ouders. Bent u bereid om vanuit een ‘dienstrooster’ eens per 6/8 weken te ondersteunen? Het geeft veel voldoening om jeugd te begeleiden in een veilige omgeving.

 

– Begeleiding Kind en Kerk – Crèche

Even rustig een viering meemaken in onze kerk en weten dat je kindje een veilige speelplek heeft! Hoe leuk als andere ouders dit ook kunnen meemaken. Bent u bereid om vanuit een ‘dienstrooster’ eens per 6/8 weken te ondersteunen?