Filmmiddag voor jongeren

popcorn-1085072__180Het Jongerenplatform van het Aartsbisdom Utrecht houdt op zondag 13 november een Youcat Bios, dat wil zeggen een filmmiddag voor jongeren. De film wordt gekozen in het kader van de afsluiting van het jaar van barmhartigheid dat op 13 november in alle basilieken ter wereld afgesloten wordt.

De Youcat Bios begint om 14:00 uur met de inloop. Dan ben je van harte welkom in de pastorie van de St. Stephanus Kerk (Stationsstraat 1 in Borne). Daarnaast is er een programma samengesteld bestaande uit het kijken van een superleuke en inspirerende film: de ‘Little Boy’, die het verhaal van een zoon met zijn vader tijdens de Tweede Wereldoorlog vertelt. Daarna zullen we hierover in gesprek gaan. Tijdens de dag is er natuurlijk ook veel tijd voor gezelligheid met wat lekkers hierbij.

 

Op onze Facebookpagina Jong Aartsbisdom en website: www.jongaartsbisdom.nl/ kun je de trailer van de film zien.

 

little-boy-movie

Het Jongerenplatform Utrecht – JPU gaat op deze zondag eerst naar de basiliek van Hengelo om daar de H. Mis te kunnen vieren, want daar is ook een heilige deur van het jaar van barmhartigheid. Uiteraard ben je welkom om hierbij aan te sluiten. Na de Eucharistieviering gaan we samen lunchen (ieder dient zijn eigen lunch mee te nemen) en dan rijden we naar de St Stefanus Kerk waar het programma van de dag verder zal gaan.
Wij sluiten de dag met een eenvoudige warme maaltijd. Jij bent van harte uitgenodigd voor deze leuke dag.

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 november via e-mail: jongerenpastoraat@aartsbisdom of via Facebook.

De informatie op een rij:

Om 11:00 uur Eucharistieviering rond de sluiting van de heilige deur in de St. Lambertus Basiliek te Enschedesestraat 1 Hengelo

14.00 Inloop en aanmelding (in de pastorie van de St. Stephanuskerk, Stationsstraat 1 te Borne. Je kunt gratis parkeren rondom de kerk)

14.30 Kennismaking

15.00 Start film met veel popcorn

16.00 Pauze

16:30 Tweede deel van de film

17.30 Gesprek over film

18.00 Eten

19.00 Eind