Afscheid pastoor Paul Daggenvoorde

Op zondag 26 augustus 2018 neemt de Emmaüsparochie afscheid van pastoor Daggenvoorde. Na de viering kan iedereen persoonlijk van hem afscheid nemen.

Het is een goed gebruik om bij vertrek van een pastoor een afscheidscadeau aan te bieden. Dat willen wij ook doen. Wat voor cadeau moet dat zijn? Wie kan dat beter weten dan degene die vertrekt. Het bestuur heeft hem dan ook die vraag persoonlijk gesteld. Zijn antwoord was heel duidelijk. “Ik hoef geen afscheidscadeau. Ik heb alles wat ik nodig heb. Als parochianen toch iets willen geven dan graag geld. Ik wil dat dat geld besteed wordt aan Kind en Kerk. Dit project moet blijven en groeien.”

Als bestuur waarderen we dit gebaar zeer. We nodigen iedereen dan ook uit om een bijdrage aan de scheidende pastoor te overhandigen. Het is ook mogelijk een bedrag over te schrijven op rekeningnummer NL80RABO0105242063 40 t.n.v. RK Emmaüsparochie onder vermelding van ´afscheidscadeau pastoor Daggenvoorde´.

Wij danken pastoor Daggenvoorde voor al datgene dat hij in de afgelopen 5 jaar voor de Emmaüsparochie gedaan heeft en wensen hem in zijn nieuwe opdracht Gods zegen toe.

Het bestuur

Lees hier het afscheidsinterview met Paul Daggenvoorde.