The Wave

jongeren Wave

The Wave biedt leuke, spannende en soms leerzame activiteiten voor jongeren die de basisschool verlaten hebben, maar nog geen 17 zijn. The Wave staat bovenal voor gezelligheid en organiseert daarvoor maandelijks activiteiten voor deze jongeren binnen de Emmaüsparochie. Ontstaan vanuit de voormalige Fab.&Seb.parochie werd De Veste (Fabianusstraat)onze uitvalsbasis.

Sinds zo’n vijf jaar houdt The Wave ook een presentatie bij de startavond van het vormsel, zodat ook Apeldoorn-breed de vormelingen benaderd worden om deel te nemen aan The Wave.

Activiteiten die in het verleden al eens georganiseerd zijn: speurtochten, droppings, filmavonden, zeskamp, survival, tapasavond, zwemmen, levend cluedo en een spokentocht. De activiteiten zijn in principe op de 3e vrijdag van de maand en starten over het algemeen om 19.30 uur en zijn tussen 21.30 en 22.00 uur afgelopen. Tijdens activiteiten voor de groep tot 17 jaar worden geen alcoholische dranken geschonken en geldt een rookverbod. The Wave wil ook aan andere mensen een plek bieden. Het is aan het einde van de week dan ook dé plek om elkaar te ontmoeten. De Veste is dan ook op de 3e vrijdag (behalve in juli en augustus) vanaf 22.00 uur voor iedereen toegankelijk. Wave logo

De werkgroep bestaat uit zes leden en om de activiteiten te kunnen blijven organiseren kunnen we nog best wel wat extra handen gebruiken.